Opleiding en werkervaring

Na het behalen van haar VWO-diploma studeerde Charlotte aan de School voor Journalistiek in Utrecht.

Ze kon meteen aan de slag op de internetredactie van BNN en werd na een jaar eindredactrice. 

Daarna kreeg Charlotte een baan bij WTF.nl bij Sanoma. Ze was het gezicht van de website en maakte haar eerste meters als verslaggever. Charlotte interviewde nationale en internationale sterren en vloog de wereld over om items te draaien.

Juni 2015 startte ze bij NU.nl als Chef NUlifestyle, de nieuwste pijler van NU.nl. Inmiddels is Charlotte daar Creative Director NUstudio, het B2B-label van NU.nl. Ze zorgt ervoor dat de kwaliteit en kwantiteit van branded content op NU.nl stijgt. 

 


Mooie plekken

Charlotte komt op bijzondere plekken op aarde. Niet alleen gaat ze op reis voor werk, ze ontdekt ook graag de wereld tijdens vakanties.

Zo ging ze onder andere naar Litouwen om de wodkacultuur onder de loep te nemen, stapte ze in de Transsiberië Express van het Russische Vladivostok naar Moskou, reisde ze een maand door China en studeerde ze een half jaar in Wenen.

Ook trok ze door Brazilië, Myanmar, Mozambique, Zuid-Afrika, Swaziland, Vietnam, Cambodja en Australië.

In LA interviewde ze beroemde acteurs, ze vloog naar Abu Dhabi om verslag te doen vanuit de woestijn en op het vroegere terrein van Woodstock in de VS versloeg ze een festival.

"Sprankelend en Eigenzinnig"

Kristien van Dillen manager Talent Kitchen
"Ik heb Charlotte van dichtbij meegemaakt en vind haar scherp, slim, origineel en aangenaam vreemd-grappig."

Michiel Buitelaar voormalig COO Sanoma Media
"Nooit tevreden met het gemiddelde en stelt op het juiste moment de moeilijke vragen. Ze heeft een inspirerende attitude die tegelijk ontwapent en overtuigt. Zeldzaam talent."

Jesse Burkunk voormalig hoofd Nieuwe Media BNN