02-01-2021

'Wie is de Mol?' is het spannendste en avontuurlijkste spelprogramma van de Nederlandse televisie. In het programma voert een team van bekende Nederlanders opdrachten uit en jaagt tegelijkertijd op de Mol. De opdrachten zijn spectaculair, angstaanjagend maar altijd intrigerend. Nodig zijn: inventiviteit, stressbestendigheid, intelligentie, inzicht, lef en bovenal mensenkennis.

Charlotte is kandidaat in seizoen 21 van dit programma. Lees hier haar bio.

HET SPEL
Met het uitvoeren van de opdrachten kunnen de kandidaten geld verdienen voor de pot... veel geld. Hiervoor is samenwerken en vertrouwen cruciaal maar met de aanwezigheid van de Mol - een saboteur - in de groep is dit niet gemakkelijk. Negen kandidaten, één mol... maar wie dit is weet niemand. Alleen een slimme kijker kan ontdekken waar en hoe de Mol opdrachten saboteert.

Aan het eind van iedere aflevering worden alle kandidaten onderworpen aan het meest zenuwslopende onderdeel van het spel: een test met 20 vragen over de identiteit en het doen en laten van de Mol. De kandidaat die het minst weet ligt uit het spel. Behalve de Mol... die hoeft nooit naar huis. Degene die in de laatste aflevering de meeste vragen over de Mol goed weet te beantwoorden en dus de Mol ontmaskert, wint de inhoud van de pot.

'Wie is de Mol?' wordt sinds 1999 geproduceerd door IDTV en uitgezonden door AVROTROS.

WIE IS DE MOL? SEIZOEN 21
In seizoen 21 van Wie is de Mol? storten de tien kandidaten zich in een avontuur vol tegenstrijdigheden in Tsjechië! Samen met presentator Rik van de Westelaken gaan ze in op zoek naar het antwoord op die ene vraag: Wie is de Mol? De tien kandidaten moeten samenwerken, maar strijden ook tegen elkaar om verder te komen in het spel. En precies die tegenstrijdigheid vergroot de Mol dit seizoen meer uit dan ooit. De Mol probeert de samenwerking tussen de kandidaten te doorbreken door hen te verleiden een pact met de Mol te sluiten… Kiezen ze voor de groep? Of voor zichzelf? En hoe betrouwbaar is een pact met De Mol…?

Seizoen 21 van Wie is de Mol? zie je vanaf zaterdag 2 januari 2021 om 20.30 uur bij AVROTROS op NPO 1.