17-11-2019

Charlotte is ook in te huren als dagvoorzitter of interviewster tijdens evenementen. Zo interviewde ze Posy Simmonds tijdens het Cross Comix Festival in Rotterdam.

We zijn ontzettend blij en vereerd dat we op 17 november Posy Simmonds mogen ontvangen. Scherpe satire, progressieve (vrouwelijke) personages en iconische stripverhalen tekenen de indrukwekkende carrière van de Engelse grande dame van de strip. Al ruim vijftig jaar is ze geliefd bij lezers -en gevreesd bij politici- om haar messcherpe pen en observaties.

Charlotte Nijs is wat ons betreft de beste politiek verslaggever van Nederland: bovenop de actualiteit, goed geïnformeerd, doortastend en met gevoel voor humor weet ze voor ‘Hart van Nederland’ elke politicus aan het praten te krijgen. Naast haar interesse voor politiek is ze bovendien een begenadigd interviewer. Charlotte Nijs interviewt Posy Simmonds over haar manier van werken, haar carrière, de rol die humor speelt in haar werk en de politieke situatie in haar land. Genoeg gespreksstof voor een collegeachtig gesprek, waarbij ook ruimte is voor vragen uit het publiek. Andersom mogen Simmonds en Nijs het publiek ook vragen stellen of een opdracht geven ter plekke iets te tekenen. Pen en papier bij de hand!

Bekijk hier meer.