29-09-2014

Zo feesten de BN'ers op Ibiza

Wat doe je als je Patty Brard bent en je stapt voor de vierde keer in het huwelijksbootje? Juist: helemaal loesoe gaan op Ibiza met je favoriete vrienden uit bekend Nederland. Ik was erbij om dit spektakel vast te leggen. Een paar hoogtepunten van een weekend lang feesten met Andy, Melisa, Tess, La Paay en natuurlijk Patty herself.

Het fraaie paar Melisa & Andy

Andy en Melisa waren zelf pas net getrouwd en toevallig in de buurt omdat hun huwelijksreis, die bijna in het water leek te vallen, ook op Ibiza was. Nadat ze eigenlijk helemaal geen hotel konden vinden, waren ze toch op komen dagen bij de party van Brard. Andy sprak vol lof over zijn kersverse wifey: "Zij is ontzettend druk en ik ben kalm. Dat heft elkaar lekker op. Daarom passen we zo goed bij elkaar", vertelt de 34-jarige bruidegom. Ondertussen was Melisa druk met andere zaken: "Ik moet pissen, An."

De zwelpens van Patricia Paay

Patricia Paay was ook op Ibiza. Ze mag dan inmiddels officieel bejaard zijn, La Paay zit nog strak in het vel. De kleine dame vermaakte zich kostelijk, maar had wel een tikje last van alle fenomenale happen die werden uitgedeeld. "Wat een zwelpens krijg je van die balletjes zeg. Dat wordt lekker ruften straks in het vliegtuig terug. Die arme stewardessen. Allemaal lekker stinken hahaha", aldus de immer chique Patries.

Ultieme Ibiza-Babe Tess Milne

Tess Milne was er ook: "Je bent een weekend met al je collega's die je normaal alleen maar tegenkomt op de gang ineens samen op Ibiza. Je slaapt bijna niet en alleen maar uitgaan. Een soort van schoolreisje maar dan XL", vertelt de bloedmooie 26-jarige presentatrice.

Het cranky bruidsmeisje

Niet iedereen was zo ontzettend lyrisch over het eiland en de wedding. Bruidsmeisje zoveel vond het allemaal maar wat saai. Tijdens de bruiloft, die plaatsvond op het dakterras van een dik hotel, wist ze niet echt geboeid te raken door alle paparazzo, bekende Nederlanders en fijne outfits. Zelfs de gigantische taart leek haar niet te deren. Een verfrissende blik op het hele tafereel.

Patty's partner in crime Jochem - Willem Wever - van Gelder

Koning Willem Wever en jeugdidool voor velen, Jochem van Gelder, was ook van de party. Hij presenteert al een tijdje het SBS6-programma Bonje met de Buren met Brard en was dus ook uitgenodigd. Weer eens wat anders dan alle botox-fans op het eiland (denk: Geer, Melis, Patricia, Patty en de gemiddelde eiland-ganger). "Het is mijn eerste keer Ibiza en de sfeer van dit eiland vind ik wel ok. Ik heb vooral het idee dat ik in Pattyland ben. En ik mag het niet zeggen, maar dit is natuurlijk gewoon een poppenkast", vertelt Van Gelder.

Het mysterie van het boeket

De dag na de bruiloft en de party troffen we het bruidsboeket van Patty aan in zee. Bridget Maasland was the lucky one die hem die avond ervoor had gevangen. We wisten dat ze tot in de drie uur 's nachts had gefeest, maar om dat boeket in het water te flikkeren, is dat niet wat heftig? Gelukkig bleek het allemaal met opzet. Bridget: "Ik dacht ik moet het boeket in de natuur brengen, anders gaan ze toch maar dood. Ik vond het een hele mooie gedachtegang." Aha. AFSLUITEN IN STIJL Na alle plechtigheden en liters drank, was het tijd voor een club. En tja, zie de foto, need we say more? Ibiza en Patty Brard: gekkenhuis!

Afsluiten in stijl

Na alle plechtigheden en liters drank, was het tijd voor een club. En tja, zie de foto, need we say more? Ibiza en Patty Brard: gekkenhuis!